Clemco Danmark søger ny sælger i Midtjylland

Er du udadvendt, business-to-business orienteret og sælger ind til benet, så er stillingen som sælger hos Clemco Danmark helt sikkert noget for dig.

Vi søger netop nu en sælger med base i Midtjylland til rådgivning og salg af udstyr og proceslinjer indenfor overfladebehandling af stål.

Du vil opleve en udfordrende arbejdsdag med mange forskellige facetter omkring salg af produkter og forbrugsvarer til en utrolig interessant branche.

Du vil indgå i et supersælger team på i alt 7 mand, og vil primært komme til at arbejde med underleverandører indenfor vindenergi, bygningsindustrien, den maritime industri, offshore og andre specialiserede industrivirksomheder som udfører overfladebehandling.

Vi forventer at du har en praktisk eller teoretisk baggrund indenfor maskinteknik eller metalbearbejdning. Et stort gå-på-mod og en positiv attitude er en nødvendighed for, at opnå de resultater vi forventer. Desuden skal du have et ønske om at lære nye produkter og teknologier indenfor antikorrosion. Vi besøger ofte vores leverandører i udlandet for at modtage salgstræning og hente viden om de nyeste produkter. Derfor er almindeligt kendskab til engelsk og tysk en stor fordel.

Vi kan tilbyde et job i et velrenommeret firma der leverer varen, og som yder en solid back up til sælgerne i marken. Vi har en synlig ledelse der arbejder målrettet med støtte og vejledning i salgsprocessen og som kan bistå med oplæring i nye produkter.

Såfremt at dette job har din interesse bedes du venligst sende en ansøgning til Salgschef, Rune Lund på rune.lund@clemco.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, så kan du ligeledes ringe til Rune Lund direkte på telefon: 40290629.

Arbejdsstedet er med ansættelse hjemmefra. Clemco Danmarks hovedsæde er placeret i Skanderborg.

Tiltrædelse er omkring 1. november 2015.

           

 

This home page uses cookies for traffic analyses and to be able to optimize content. Read more

Close