Clemco Danmark søger ny sælger til vores afdeling på Sjælland for salg af overfladebehandlingsudstyr

Er du udadvendt, business-to-business orienteret og sælger ind til benet, så er stillingen som sælger hos Clemco Danmark helt sikkert noget for dig.
Vi søger netop nu en sælger med base på Sjælland til rådgivning og salg af udstyr og proceslinjer indenfor overfladebehandling af stål.
Du vil opleve en udfordrende arbejdsdag med mange forskellige facetter omkring salg af produkter og forbrugsvarer til en utrolig interessant branche. Du vil indgå i et supersælgerteam på i alt 7 mand, og vil primært komme til at arbejde med underleverandører indenfor vindenergi, bygningsindustrien, den maritime industri, offshore og andre specialiserede industrivirksomheder som udfører overfladebehandling.

Vi forventer at du har en praktisk eller teoretisk baggrund indenfor maskinteknik eller metalbearbejdning. Et stort gåpåmod og en positiv attitude er en nødvendighed for, at opnå de resultater vi forventer. Desuden skal du have et ønske om at lære nye produkter og teknologier indenfor antikorrosion. Vi besøger ofte vores leverandører i udlandet for at modtage salgstræning og hente viden om de nyeste produkter. Derfor er almindeligt kendskab til engelsk og tysk en stor fordel.

Vi kan tilbyde et job i et velrenommeret firma der leverer varen, og som yder en solid backup til sælgerne i marken. Vi har en synlig ledelse der arbejder målrettet med støtte og vejledning i salgsprocessen og som kan bistå med oplæring i nye produkter.

Såfremt at dette job har din interesse bedes du venligst sende en ansøgning til Salgschef, Rune Lund på rune.lund@clemco.dk. Hvis du har spørgsmål til jobbet, så kan du ligeledes ringe til Rune Lund direkte på telefon: 4029 0629.

Arbejdsstedet er med ansættelse hjemmefra. Clemco Danmarks hovedsæde er placeret i Skanderborg og med en filial i Rødovre. Desuden har vi virksomheder i Norge og Chile som ligeledes beskæftiger sig med salg af udstyr og maskiner til overfladebehandling af stål.

Ansøgningsfrist er 5. december 2015.

Tiltrædelse er omkring 1. januar 2016.

This home page uses cookies for traffic analyses and to be able to optimize content. Read more

Close